Utiliteitsbouw

Kunststofvloertoepassingen in de utiliteitsbouw kunnen in een zeer breed scala worden ingedeeld. Vloercoating systemen t.b.v. galerij afwerkingen en trappenhuizen, maar denk ook aan reparaties, kitsystemen voor dilataties en betonconserveringen.

Als vloerafwerking adviseren wij in dit toepassingsgebied gebruik te maken van de zogenaamde PMMA systemen. Kunststofvloeren op basis van PMMA hebben een zeer hoog vaststof gehalte, waardoor de slijtagefactor erg laag is. Een zeer belangrijke eigenschap van deze systemen is dat het product een zeer snelle uithardingcoëfficiënt heeft. Hierdoor ondervinden gebruikers praktisch geen overlast met zaken als onbereikbaarheid, of stagnaties van arbeidsprocessen.

De producten welke uit het PMMA systeem vervaardigd worden variëren van vloercoatings in een antislip of in een decoratieve afwerking wat veel wordt toegepast op trappen en bordessen, maar ook in gietsystemen, als de ondergrond dusdanig is dat een vloercoating visueel minder aandoet.

Reparatiesystemen op basis van een PMMA kunnen zeer effectief worden gebruikt. Bijvoorbeeld in transferruimtes, waar blijvende bereikbaarheid een pre is.


logostrukton.jpg
NS.png
veiligheidsregio.jpg
Frieslandcampina.jpg