Bedrijfsprofiel van Vloerconsulting.nl

Vloerconsulting.nl is opgericht met het doel om als betrouwbare en onafhankelijke partner te kunnen fungeren. We doen dat door naar aanleiding van een advies, verschillende partijen bij elkaar te brengen die met elkaar de basis vormen om het project te realiseren. Een nadrukkelijke voorwaarde is van vele opdrachtgevers dat dit beheersbaar gebeurt. Vloerconsulting.nl is hierbij de ondersteunende en begeleidende partij.

Eén van de karakteristieken van onze diensten is kwaliteit. Door onze ervaring kunnen we ons concentreren op een project naar de wensen van de klant, het adequaat opstellen van projecteisen (requirements) en het voeren van kwaliteitsmanagement tijdens de uitvoering zorgen ervoor dat Vloerconsulting.nl uw perfecte partner is voor het leveren en aanbrengen van vloersystemen en / of het compleet verzorgen van aanverwante bouwkundige adviezen.

De bedrijfscultuur bij Vloerconsulting.nl is open en informeel, mensgericht en tegelijkertijd ook georganiseerd ofwel beheersgericht. Dit komt voort vanuit de gedachte dat wij als geheel de perfecte partner willen zijn voor de relaties waar we voor werken. Het goed georganiseerd zijn weegt des te zwaarder, omdat we graag langdurige werkverbanden aangaan met onze relaties.

Het is onze missie is om op tijd en binnen de wensen van de klant kwalitatief-hoogwaardige diensten te leveren. Dit heeft tot gevolg dat alle activiteiten die we voor onze relaties uitvoeren resultaatgericht dienen te zijn. Het houdt ook in dat we een aantal van onze bedrijfsprocessen strak hebben georganiseerd aangezien we hechten aan het nakomen van onze afspraken.


Frieslandcampina.jpg
noLYw_OV_400x400.png
logostrukton.jpg
kNIPSCHEER.gif